*

kuoppari

Anton Kuivanen tekee Suomalaista urheiluhistoriaa.

  • Anton Kuivanen tekee Suomalaista urheiluhistoriaa.
Keskiviikko 15. helmikuuta tulee jäämään Suomalaiseen urheiluhistoriaan tärkeänä päivänä. Silloin kamppailuurheilun “formula ykköset”, eli vapaaottelu saa Suomalaisen tähden, kun Anton Kuivanen debytoi UFC (ultimate fighting championship) organisaation kevyessä sarjassa amerikkalaista Justin Salasia vastaan. UFC on lajin ylivoimaisesti tärkein organisaatio ja sen ottelut ovat amerikassa seuratumpia, kuin esimerkiksi nyrkkeilyottelut. Lajin tähdet ovat superjulkkiksia ja tienaavat otteluista miljoonia.

Tony halme pääsi lajin alkuaikoina ottelemaan yhden UFC ottelun (UFC 13, tappio ensimmäisessä erässä), oletettavasti Showpainin puolelta hankkimansa julkisuusarvon vuoksi,  mutta laji on niistä päivistä kehittynyt ja suosio kasvanut räjähdysmäisesti, joten voidaan sanoa että Anton on ensimmäinen Suomalainen oikea vapaaottelija UFC:ssä.
Erityisen hienon asiasta tekee se että Anton on mitä mainioin mies edustamaan Suomea. Mies on hymyilevä, selväsanainen ja erittäin miellyttävän oloinen. Jos matsit menevät odotetusti, niin Anton saattaakkin olla jo parin vuoden kuluttua tunnetuin Suomalainen amerikan mantereella.
Vaikkei menestystä tulisikaan, niin mies on jo nyt avannut ovia ja tuonut lajille positiivista näkyvyyttä kotimaassa. On vain ajankysymys milloin vapaaottelusta tulee myös Suomen suurin kamppailulaji, varsinkin kun Antonin debyytin lisäksi UFC laajentaa toimintaansa skandinaviaan, nimittäin huhtikuussa UFC tulee Ruotsiiin!   

Kuivasen ensimmäinen ottelu näytetään suorana facebookin kautta (UFC:n sivuilta), joten kannustakaamme Anton ja Suomi vapaaottelun huipulle.
Antonista enemmän miehen omilla kotisivuilla www.antonkuivanen.fi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Mielenkiintoista nähdä kuinka Kuivanen pärjää, toivottavasti hyvin. Jonkinlainen vapaaottelubuumi on tosiaan menossa, eikä syyttä sillä se on kamppailulajeista yleisöystävällisin.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

On se kovasti duunia tuon eteen tehnytkin ja sen lisäksi kuulema aika luova kaveri. Toivotan pitkää uraa UFC:ssä.

Timo Härtsi

Hieno homma, toivottavasti matsi näkyy Canal plussalta.

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset