kuoppari

Uskonto Enbuskelle

Valtakunnan kuuluisin semi-älykkö Tuomas Enbuske kertoo kolumnissaan halusta kääntyä teistiksi. Uskoon paukahtaminen on käsittääkseni älykkäälle liberaalille yhtä “helppoa” kuin sinisten kansanedustajan läpimeno seuraavissa vaaleissa, mutta yritetään.

Pitäydyn abrahamilaisissa uskonnoissa, koska niistä minulla on eniten tietoja ja oletettavasti sinullakin Tuomas, koska olet kasvanut protestanttisessa  “wannabe” - teokratiassa.

Abrahamilaisissa uskonnoissa keskeistä on seksuaalisuuden ja muiden lihallisten ilojen demonisoiminen, en usko että sinun kaltaiselle syntisäkille on mahdollista kääntyä mihinkään näistä yleisimmistä suuntauksista, toisekseen näissä uskonnoissa kyseenalaistaminen ja sarkastiset huomautukset ovat yhtä suosittuja, kuin Teuvo Loman laulamassa Helsinki cityboyta Juhanin rippijuhlissa. Lentäisit lahkosta herkemmin, kuin evoluution perusteet helluntailaisen oppimäärästä.

Sen sijasta että ryhtyisit palvomaan pedofiliaa harrastavaa profeettaa, lähi-idässä ylösnoussutta timpuri zombieta tai  massoittain lapsia lahtaavaa timpurin iskää, on olemassa eettisempi vaihtoehto. On olemassa jumalolento joka arvostaa demokratiaa, humanismia, yksilön-oikeuksia, rock-musiikkia, sarkasmia, tiedettä, humanismia, seksuaalisuutta ja kaikkea muuta sitä mitä onton sielun omaava ylipalkattu kolumnisti kaipaa.

Noitukaamme: Lucifer, oi sinä vapautemme puolesta taisteleva Jumalallinen marttyyri, joka puolestamme taistelet katkeraan loppuun asti taivaallista tyranniaa vastaan, jotta jokainen joka sinuun uskoo, voi masturboida ilman omantunnontuskia. Ota Tuomas lähellesi ja osoita hänelle oikea suunta elämälleen. Herätä se synnistä kytevä lämmin hekuma Enbusken sielussa liekkeihin, jotta jatkossakin saisimme lukea syntisiä, semi-älykkäitä, sarkastisia ja oivaltavia kolumneja. Satan rules!     

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Itse palvon Aurinkoa ja Kuuta. Kivana puolena on, että molemmista on paljon tieteellisiä havaintoja, joten ontologiset kysymykset ovat aika eritasoisia kuin erinäisillä muilla myyttisillä jumalilla. Aurinko nyt sentään on luonut Maan ja taivaan (ilmakehän) ja kaiken elämän maan päällä, joten ehkä jotain kunnioitusta on tälle syytäkin antaa. Kunnioitusta Auringolle lienee tehnyt jokainen, vetämällä kättä lippaan.

Mitään älyä tai "älykästä suunnittelijaa" noista tuskin kannattaa odottaa, mutta se intelligenssi onkin varsin emergenttiä.

Auringon ja Kuun emergentit inkarnaatiot ovatkin varsin kivaa seuraa. Tänään paijasin pikku Kuutani, eilen Aurinkoani.

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa